ROČNÍKOVÝ PROJEKT (HOTELOVÁ AKADÉMIA) 4. ROČNÍK - ZADANIE Náležitosti titulnej strany 1. v záhlaví – logo a názov školy 2. v strede strany – názov práce 3. v päte – šk. rok, meno konzultanta, meno zhotoviteľa práce
Obsah práce - bude umiestnený za titulnou stranou, bude obsahovať názvy kapitol a čísla strán (napr.) 1. Vzor pracovnej zmluvy 2. Opis pracovnej činnosti
! Práca musí byť odovzdaná v stanovenom termíne, musí mať predpísaný obsah a náležitosti. Práca musí byť zviazaná v hrebeňovej forme alebo v zásuvnej lište !
Úloha 1: a) vypracovať spoločenskú zmluvu pre podnik s konkrétnou právnou formou, b) vypracovať návrh na zápis do obchodného registra, c) vypracovať výpis z obchodného registra,
termín: 1. polrok
Úlohy 2: a) vypracovať vzor pracovnej zmluvy pre pozíciu manažéra, kuchára, čašníka/servírku (stačí 1 pracovnú zmluvu, vybrať si môžete pracovnú pozíciu); b) vypracovať popis pracovnej činnosti pre skupinu zamestnancov s rovnakou pracovnou pozíciou, (kuchár, čašník, manažér – odbytový, výrobný); c) vypracovať BOZP , aplikované na gastronomickú prevádzku; d) vypracovať organizačný poriadok (stručný); e) vypracovať pokyn pre zamestnancov k dodržiavaniu hygienických zásad; f) vypracovať kalkulačné listy jedál (predjedlo, polievka, hladné jedlo, dezert – všetky druhy jedál; g) vypracovať jedálny lístok a slávnostné menu – vzor (musia mať všetky povinné náležitosti, hodnotí sa aj grafická úprava!).
termín: 2. polrok
Požiadavky: Úlohu č. 1 - v elektronickej podobe odovzdať na hodnotenie do 30.9.20xx a prezentovať v stanovenom termíne. Úloha č. 2 – v tlačenej podobe odovzdávať priebežne, podľa požiadaviek a termínov vyučujúceho.
Hodnotenie – odovzdanie ročníkovej práce a požiadaviek jednotlivých úloh je nevyhnutné pre splnenie podmienok klasifikáciu z predmetu Odborná prax a postup do vyššieho ročníka. TITULNÁ STRANA PROJEKTU |